Tuotteet hakusanalla laktoositon juusto (3)

Vuohenjuusto rosmariinikuorella

Vuohenjuusto rosmariinikuorella

Puristettu juusto, joka on valmistettu pastöroidusta vuohenmaidosta ja rosmariinikuoresta, vähintään 30 päivän kypsymisaika.
Lampaanjuusto, joka on kypsytetty tryffelillä - Pastöroitu lampaanjuusto, joka on kypsytetty tryffelillä

Lampaanjuusto, joka on kypsytetty tryffelillä - Pastöroitu lampaanjuusto, joka on kypsytetty tryffelillä

Pastöroitu lampaanmaito, mustatrufelipate (sienet (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis ja siihen liittyvät lajit), auringonkukkaöljy, mustatruffeli (Tuber Aestivum Vitt), suola, pippuri, sokeri, liemijauhe (merisuola, hiivauute, ruokosokeri, mausteuute, karamellisoitu sokeri, maltodekstriini, palmuöljy, kurkuma), dekstroosi, perunatärkkelys, hiivauute, mausteet (sipuli, muskottipähkinä, valkosipuli ja kurkuma, tomattijauhe), mustatruffeli, makuaine, happamuuden säätelijä (sitruunahappo), antioksidantti (askorbiinihappo), suola, kalsiumkloridi, juustohyytelö, maitohappobakteeri, säilöntäaineet: lysozyymi (peräisin munasta), natamysiini kuoren päällä. Maku: Voimakas Aromi: Ominainen lampaanjuustolle, jossa on truffelin aromia. Väri: Vaaleankeltainen, jossa mustia suonia truffelipastasta. Rakenne: Kova Poista juuston kuori ennen nauttimista.
Rocinante Vuohenjuustot

Rocinante Vuohenjuustot

Puristettu juusto, joka on valmistettu pastöroidusta vuohenmaidosta. Pehmeä Vuohenjuusto Rocinante - Kypsytetty 7 päivää. Puolikypsytetty Vuohenjuusto Rocinante - Kypsytetty 1 kuukausi.